Amb l’objectiu de conèixer aquells elements que són punts comuns en l’opinió de totes aquelles persones que formen o han format part del pubillatge i no només del pubillatge vigents sinó també des de les institucions o qui ha estat acompanyant, s’ha llançat una enquesta que vol servir de base perquè tot l’entorn de la tradició reflexioni sobre quina és la direcció que ha de prendre el pubillatge.

Des de la Junta del Foment de les Tradicions Catalanes es considera que s’ha arribat a un moment en què toca revisar certs elements de la nostra tradició, tals com reglaments i  protocols, però també definir nous objectius i funcions on el pubillatge, especialment el local, es pugui desenvolupar i prendre noves dimensions que li atorguin un paper visible com a actors socials i culturals de municipis i territoris.

En aquest sentit, aquests canvis no es poden fer d’altre manera que no sigui donant l’oportunitat de que tothom qui ha passat per aquest mon aporti la seva visió i, a partir d’aquí, buscar aquells punts on hi ha una majoria comuna per començar a treballar.

Trobareu l’enquesta en el següent enllaç:

🖱️Enllaç a l’Enquesta

Així mateix, aquesta enquesta neix de la voluntat de potenciar nous canals de debat entorn del nostre món. Uns canals que siguin el màxim d’extensos possibles i que ens portin a plantejar-nos reptes de futur, revisar allò que és caduc i ajudar-nos els uns als altres a dir allò que a vegades no trobem com fer-ho.

Creiem que és una oportunitat de posar números i valor a allò que som i que fem. Per això volem comptar amb respostes provinents de tots els entorns i generacions possibles que han format part del pubillatge d’una manera o altre.

Esperem que, sigui des de la perspectiva que sigui, ens ajudeu posant el vostre granet de sorra en aquest procés.