Junta Directiva

ORGANIGRAMA

L’actual Junta Directiva del Foment del Pubillatge Català (abans, Foment de les Tradicions Catalanes), després de ser escollida a les eleccions del 29 de gener de 2022, està encapçalada per Arnau Akhtar i Bertran i compta amb una estructura distribuïda en delegacions territorials, formades per equips de delegats/des i encarregades dels diferents punts de Catalunya que compten i participen de la tradició del pubillatge, i de les àrees de treball, enfocades a donar sortida a les necessitats de l’entitat i del pubillatge.

  • Delegacions territorials: Alt Empordà, Catalunya Central, Garraf, Lleida, Maresme, Ripollès, Selva, Tarragonès i Terres de l’Ebre.

  • Àrees de treball: Secretaria, Tresoreria i assessoria legal, Relacions Institucionals, Protocol i Organització d’Actes, Comunicació i Promoció, Informàtica I TIC.

A continuació us presentem les persones que formen part d’aquesta estructura:

Vols ser soci del Foment?

Si voleu fer-vos socis del Foment de les Tradicions Catalanes només heu d’omplir el següent formulari i us farem arribar el document per a la seva validació bancària. Un cop fet, ens l’haureu de retornar escanejat al nostre correu electrònic.

ON TROBAR PUBILLATGE