Bústia d’esdeveniments

Vols que publiquem el teu esdeveniment al calendari del Foment de les Tradicions Catalanes i que en fem difusió? Doncs emplena el següent formulari:

Bústia d'esdeveniments

Maximum file size: 16.78MB

Perquè és important adjuntar una carta d’invitació a l’esdeveniment? La carta d’invitació és la forma que tenen els delegats del pubillatge i els ajuntaments de demostrar i acreditar les activitats que fa el pubillatge fora del seu municipi. Així doncs és la forma que tenen de demostrar la valía del pubillatge i de poder justificar el perquè cal invertir en la tradició. A més, resulta pràctic per a tenir tota la informació de l’esdeveniment en un sol document. És per això que us demanem que adjunteu la carta sempre que sigui possible!

Perquè és important adjuntar una carta d’invitació a l’esdeveniment?

La carta d’invitació és la forma que tenen els delegats del pubillatge i els ajuntaments de demostrar i acreditar les activitats que fa el pubillatge fora del seu municipi. Així doncs és la forma que tenen de demostrar la valía del pubillatge i de poder justificar el perquè cal invertir en la tradició.

A més, resulta pràctic per a tenir tota la informació de l’esdeveniment en un sol document.

És per això que us demanem que adjunteu la carta sempre que sigui possible!

Què haig de fer si només vull guardar la data i no tinc la resta de la informació?

No hi ha cap problema. Empleneu el formulari amb les dades de les que disposeu i, als camps on no tingueu res (per exemple: text Telegram), indiqueu que ho enviareu més endavant.

Això si, us preguem que tant bon punt tingueu els texts o informació que us mancava, ens l’envieu per la mateixa bústia per a que la puguem publicar.

Calendari d’esdeveniments