Maig, 2023

Pubillatge Infantil a Catalunya en Miniatura

06mai10:0015:00Pubillatge Infantil a Catalunya en MiniaturaTorrelles de Llobregat - Data límit confirmacions: 16 d'abril de 2023

Hora

(Dissabte) 10:00 - 15:00

Lloc

Torrelles de Llobregat, Baix Llobregat, Barcelona

Informació de l'esdeveniment

Enllaç confirmacions (Data límit: 16 d’abril de 2023)

Adifolk, conjuntament amb “Catalunya en miniatura” i amb la col·laboració de Foment de les Tradicions Catalanes, organitzen la celebració dels 40 anys del parc de “Catalunya en miniatura”.

El parc (situat a Torrelles de Llobregat) és una gran exposició de maquetes, un recurregut arquitectónic, on es pot coneixer els racons més emblemàtics de Catalunya, convertint-vos en un gegants pasejant en plena naturalesa i coneixent la geografia, arquitectura i cultura catalana.

En motiu d’aquesta celebració, el pubillatge infantil i als seus acompanyants habituals (pares/mares/tutors/familiars) tindran accés gratuït al parc.

No hi ha límit d’aforament, però si que s’ha de complimentar el formulari dins del termini establert.

Es tracta d’un acte pensat exclusivament pel pubillatge infantil i per tant, no es preveu que hi assisteixi el pubillatge adult.

El pubillatge infantil haurà d’anar vestit.

Aquest acte és només pel matí i és compatible amb l’Intercomarcal de la Catalunya Central.

Els horaris són els següents:

  • 10.00h Accés i visita al parc de Catalunya en Miniatura
  • 12.30h Mostra de tradicions i folklore català infantil
  • 14.00h Finalització de la visita

A la mostra de tradicions i folklore català, membres del pubillatge infantil compartiran experiències amb altres nens que participen d’altres tradicions (p.e. sardanistes). En aquest sentit, busquem algun membre del pubillatge infantil que vulgui participar activament i que sigui voluntari per explicar a altres nens què és el pubillatge. Si us animeu, poseu-vos en contacte amb la Laura Badia al telèfon 690 665 702.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la Laura Badia i la Júlia Barceló (al correu laselva@tradicionscatalanes.com)-

 

 

more

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top