Març, 2024

Pubillatge Infantil a Catalunya en Miniatura

02mar10:0015:00Pubillatge Infantil a Catalunya en MiniaturaTorrelles de Llobregat - Data límit confirmacions: 25 de març de 2024

Hora

02/03/2024 10:00 - 15:00(GMT+02:00)

Lloc

Torrelles de Llobregat, Baix Llobregat, Barcelona

Other Events

Informació de l'esdeveniment

Enllaç confirmacions (Data límit: 25 de febrer de 2024)

El proper dia 2 de març de 2024, Adifolk, conjuntament amb “Catalunya en miniatura” i amb la col·laboració de Foment, organitzen una visita infantil a “Catalunya en miniatura”, davant la bona recepció de l’any passat.

El parc (situat a Torrelles de Llobregat) és una gran exposició de maquetes, un recorregut arquitectònic, on es pot conèixer els racons més emblemàtics de Catalunya, convertint-vos en un gegants passejant en plena naturalesa i coneixent la geografia, arquitectura i cultura catalana.

En motiu d’aquesta celebració, el pubillatge infantil i als seus acompanyants habituals (pares/mares/tutors/familiars) tindran accés gratuït al parc. Així mateix, els infants tindran accés al circuit d’alçada (tirolines entre els arbres) del parc un cop finalitzada la part més formal del dia. Els acompanyants no tindàn accés gratuït al circuit d’alçada.

No hi ha límit d’aforament, però si que s’ha de complimentar el formulari dins del termini establert.

Es tracta d’un acte pensat exclusivament pel pubillatge infantil i per tant, no es preveu que hi assisteixi el pubillatge adult.

El pubillatge infantil haurà d’anar vestit tradicional. Si es vol anar al circuit d’alçada, s’haurà de dur roba esportiva (preferiblement de màniga llarga per evitar possibles rascades).

Aquest acte és només pel matí i no hi ha àpats previstos.

Els horaris són els següents:

  • 10.00h Accés i visita al parc de Catalunya en Miniatura
  • 12.00h Cercavila del Bestiari, jocs tradicionals i discurs del pubillatge infantil explicant que és el pubillatge
  • 14.00h Finalització de la visita i, si es vol, activitats al parc de circuits d’alçada per als infants.

A les 12-00h, un cop el altres infants del bestiari i els jocs tradicionals hagin acabat la cercavila, membres del pubillatge infantil compartiran experiències i faran un discurs. En aquest sentit, busquem algun membre del pubillatge infantil que vulgui participar activament i que sigui voluntari per explicar a altres nens què és el pubillatge. Si us animeu, poseu-vos en contacte amb el President de Foment, l’Arnau Akhtar Bertran, al telèfon 622 508 367.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Arnau Akhtar Bertran (al correu presidencia@pubillatgecatala.com).

 

more

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top