Maig, 2023

Intercomarcal de la Catalunya Central

06mai18:00Intercomarcal de la Catalunya CentralEl Pont de Vilomara i Rocafort

Hora

(Dissabte) 18:00

Lloc

El Pont de Vilomara i Rocafort, Bages, Barcelona

Informació de l'esdeveniment

Benvolguts/des,

El proper diumenge dia 6 de maig se celebrarà la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Catalunya Central al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort.

Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra assistència en aquest esdeveniment tant especial, és per això que us hi convidem i us agrairem que aquesta invitació la feu extensiva al pubillatge i a les persones delegades corresponents.

Heu de fer les inscripcions dels participants del vostre municipi a través del següent correu electrònic: pont.gestions@elpont.cat (indicant nom, cognoms, títols i delegats acompanyants).

El dia de la festa, el punt de trobada serà al Casal Ledez (Passeig de la Pau, s/n).

Confirmacions: A les 18 h.

Cercavila: A les 18.30h es marxarà en cercavila fins a la Plaça de l’Ajuntament.

ACTE DE PROCLAMACIÓ: A les 19.00h.

Al finalitzar l’acte de proclamació, les persones que vulguin seguir participant en la jornada podran gaudir del Sopar de Pubillatge que es realitzarà al Restaurant Cal Curro, inscripció prèvia fins al 2 de maig, el preu del sopar serà de 25 €. També caldrà inscripció prèvia al correu electrònic pont.gestions@elpont.cat i pagament al següent núm. de compte: ES73 2100 1408 9302 0001 2123. Caldrà especificar al concepte “Sopar de Pubillatge” i noms i cognoms i títol.

Carta de la proclamació

more

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top