Agost, 2023

Falset

12ago18:00FalsetData límit confirmació: 9 d'agost de 2023

Hora

12/08/2023 18:00(GMT+02:00)

Lloc

Falset, Priorat, Tarragona

Other Events

Informació de l'esdeveniment

Enllaç confirmacions (Data límit: 9 d’agost de 2023)

COMIAT I PROCLAMACIÓ DEL PUBILLATGE DE FALSET

Pubillatge d’arreu de Catalunya, per primera vegada a la nostra història falsetana invitem al pubillatge català a la nostra proclamació dels hereus i les pubilles de Falset.

Enguany serà una proclamació totalment diferent a les de cada any, amb moltes novetats i moltes sorpreses.

Per tant, us convidem el 12 d’agost a l’acte de comiat i proclamació de Falset.

🕒HORARIS🕒
17:00h: CONFIRMACIONS al Teatre de l’Artesana (https://maps.app.goo.gl/f4TSX84nkQXVNzze8). Disposem de lloc per canviar-se i per guardar tot el necessari per la nit.
18:00h: ACTE FORMAL al mateix espai.
Al finalitzar l’acte, es durà a terme el tradicional cercavila on podreu veure i participar amb diferents elements cultural de la població.

Al acabar el cercavila, podreu anar a canviar-vos per anar a sopar còmodes. El restaurant es diu “Entrepa i pa”, la taula està reservada a partir de les 10:15-10:30. Més endavant us facilitarem la carta per mirar que hi podreu menjar. El pagament es farà al finalitzar el sopar, de la forma que us vagi millor (individual o grupal).

🥳Després us convidem a quedar-vos a disfrutar de la nostra estimada Festa Major. Hi haurà concert a la Carpa de l’Euterpe amb Buhos, Primera Cita i Dj Fargaz.
Les entrades les podreu adquirir anticipades al següent enllaç (https://entradas.codetickets.com/entradas/buhos-+-primera-cita/42401/garbinada-pop/online ) o al mateix dia a la taquilla de la festa.

I per tancar la nit… Matinades fins que el cos us aguanti!!

😴Disposem de lloc per canviar-nos i quedar-nos a dormir. Encara no sabem ben bé quin lloc tindrem. O bé a l’escola o bé al pavelló, en quan ho sapiguem us ho direm.

🚘 Zones d’aparcament: –https://maps.app.goo.gl/rNWsYR8wtcFwF9jB7

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu consultar a:
Biel: 655699361

US HI ESPEREM!!

Alba, Biel, Irene, Joan, Berta i Nil

more

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top