El dissabte 14 de maig es va celebrar a Gironella (Berguedà), el comiat i proclamació dels representants del pubillatge de la Catalunya Central.
En aquest certamen, s’acomiadà el Pubillatge de la Catalunya Central 2015, l’Hereu: Pau del Pozo (Piera), la Pubilla: Anna Rovira (Balsareny), el 1er Fadrí: Xavier Mas (Navàs), la 1ª Dama: Marta Serrán (Sant Vicenç de Castellet), el 2on Fadrí: Eduard Pladellorens (Manresa), i la 2ª Dama: Anna Ferrer (Gironella),a tots s’ha  d’agrair la gran feina feta en vers al pubillatge i el compromís que han demostrat envers el seu càrrec, el seu poble i el seu país.
Després d’un examen escrit i una entrevista personal, es varen proclamar els nous representants de la Catalunya Central 2016, per aquests càrrecs  es varen escollir, Hereu: Marc Piqué Bosch ( Manresa), Pubilla: Raquel Calsina Galán (Piera), 1er Fadrí: Martí Coral Fernandez (Piera), 1ª Dama: Laura Santamaria Serentill (Manresa), 2on Fadrí: Josep Pla Casadesús (La Valldan) i 2ª Dama: Miriam Oró Albareda (Sant Vicenç de Castellet).
Cal fer esment de la gran emotivitat en els moments de la proclamació i la imposició de bandes i faixes. Els desitgem molta sort , els encoratgem a treballar per la tradició del pubillatge i promocionar-la per tot el país.

Josep Purti – Delegat Catalunya Central.

DSC_0847