Nota legal LSSICE 34/2002

En compliment de la Llei 34/2002, de de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic s’informa a l’usuari que el titular de la web és FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES.

CIF: G58126244
Domicili social: Ronda del Pintor Mombrù, 16, 08553 Seva, Barcelona

FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES informa que les dades personals als quals té accés des d’aquest lloc web seran tractades d’acord amb les exigències establertes per la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció Dades de Caràcter Personal i normativa de desenvolupament, absolut respecte pels drets dels titulars de les dades.

La informació continguda en el present web és la vigent en la data de la seva última actualització. L’usuari pot confirmar la data d’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, mitjançant l’enviament d’un e-mail punxant a l’enllaç “Contacte” inclòs a la pàgina principal. FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES podrà modificar a qualsevol moment els termes en la present “Nota Legal”, publicant el present web la versió actualitzada, sense necessitat de cap altra notificació als usuaris.

Tota la informació o la forma de recopilació de la informació continguda en el domini del present lloc, com poden ser la pròpia recopilació d’informació, el disseny gràfic, imatges, codi font, marques, noms comercials, denominacions, entre altres signes distintius, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES o de tercers.