Reserves Online a la Proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya 2021

Des del Foment de les Tradicions Catalanes volem anunciar que degut a l’aixecament de les restriccions imposades pel govern de la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT, podem ampliar l’aforament del sopar de gala.
Així doncs obrim la inscripció al sopar de gala a tot el públic. No obstant això, cal recordar que les places són limitades i que s’acceptaran totes les peticions per rigorós ordre d’inscripció fins a l’esgotament d’existències.
Totes les modificacions o anul·lacions de les reserves d’allotjament efectuades a partir del dia 15 d’octubre no seran reemborsables.
Per poder accedir als actes previstos pel dissabte dia 23 serà necessari presentar el certificat de vacunació i passar per un previ test d’antígens que proporcionarem des del Foment de les Tradicions Catalanes.
Data límit d’inscripcions i pagaments és el dia 20 d’octubre

Acte de proclamació

A causa de les noves mesures del PROCICAT, els aforaments en espais lliures seran del 100% i ja no cal inscriure’s per a poder accedir a l’acte de proclamació, només per la cercavila fins al recinte de l’acte de proclamació.
Per aquest motiu cal que s’inscriguin en aquest formulari, només el pubillatge no candidat, autoritats, alcaldes, regidors i delegats d’entitats de pubillatge.
És imprescindible que t’inscriguis perquè et puguem tenir en compte a l’hora d’establir l’ordre de la cercavila i perquè tinguis cadira assegurada durant la proclamació.

Inscripció cercavila