Política de vendes i devolucions

FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES mitjançant aquest lloc web https://www.tradicionscatalanes.com, presenta les seves polítiques d’ús dels seus serveis, que han de ser llegides i observades per tots i cadascun dels clients i visitants, per a informació sobre les polítiques de vendes i cancel·lació.

LLEGEIXI ATENTAMENT AQUESTES POLITICAS D’ÚS ABANS D’USAR AQUEST SERVEI

En usar el lloc de FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES, vostè accepta aquestes polítiques d’ús. FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES es reserva el dret, a la seva discreció, de canviar, modificar, afegir o suprimir parts dels presents termes a qualsevol moment. El visitant ha de revisar periòdicament si aquests termes han canviat. L’ús continu del lloc web després de la incorporació de canvis als presents termes implicarà l’acceptació d’aquests canvis.

Política de vendes

  • L’usuari haurà de realitzar la inscripció al esdeveniment interessat a través de la pàgina web emplenant el formulari a aquest efecte a la corresponent pàgina d’inscripció. Una vegada hagi rebut confirmació de la recepció de la seva sol·licitud per part de FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES, l’usuari haurà de realitzar el pagament i enviar via email a botiga@tradicionscatalanes.com el comprovant del mateix si ho ha realitzat per transferència o bé comunicar el pagament per TPV Virtual
  • L’usuari no estarà formalment inscrit fins que no hagi realitzat la inscripció i el pagament de la mateixa. Una vegada realitzat això quedarà confirmada la seva inscripció. Totes les inscripcions que no hagin estat abonades en un termini de 5 dies a la realització de la mateixa seran anul·lades i perdran la seva reserva de plaça. Si arribat el dia d’inici del esdeveniment l’usuari no té formalitzat el pagament, l’usuari no tindrà dret a plaça i per tant el seu dret a assistència.
  • Els pagaments podran realitzar-se mitjançant el nostre TPV virtual usant targetes dèbit/crèdit, o bé mitjançant ingrés/transferència bancària en el compte indicat per a tal efecte.

Política de devolución

L’usuari té dret a la devolució de l’import de la inscripció en els següents termes i condicions:

  • Les cancel·lacions han d’informar-se per escrit, enviant un email a botiga@tradicionscatalanes.com. No s’accepten cancel·lacions informades per cap altra via. En aquest email han de constar totes les dades de la inscripció, incloent: Nom i cognoms, data de la comanda, número de la comanda i dades de contacte.

Les taxes de devolució són les següents:

  • Per a les cancel·lacions rebudes 10 dies naturals previs al començament del curs es reemborsarà el 90% de l’import abonat al moment de la cancel·lació.
  • Cancel·lacions amb menys de 5 dies naturals d’anticipació no donarà dret a cap devolució.

Política de cancel·lació per FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES

  • FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES es reserva el dret de posposar o cancel·lar un esdeveniment si no hi ha suficients persones inscrites. En aquests casos, seran reintegrats totalment els pagaments rebuts per inscripcions sense possibilitat expressa de cap altre tipus de compensació.